Produkter til cotopaxi allpa (4)

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat er et højeffektivt, sikkert og giftfrit konserveringsmiddel til fødevarer. Selvom kaliumsorbat er et af mange konserveringsmidler på markedet, er det et af de bedste, da det er harmløst og alsidigt. Kaliumsorbat fremstilles for det meste syntetisk. Det er et smags- og lugtfrit pulver. Ifølge FDA betragtes det som sikkert at anvende, da det nedbrydes til vand og kuldioxid i kroppen. Det står på listen over konserveringsmidler, der må anvendes i kosmetiske produkter med begrænsninger. Den maksimalt tilladte koncentration i slutproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer bedst i et surt miljø, ellers er dets egenskaber meget svagere.
Carbo Gastronatural

Carbo Gastronatural

CARBO Gastronatural er et højkvalitets naturligt kosttilskud i Vcaps kapsler (vegetariske) dedikeret til personer, der lider af hyppig oppustethed, følelse af mæthed efter måltider eller bøvser. En unik sammensætning af urteekstrakter understøtter korrekt funktion af fordøjelsessystemet og tarmene. Artiskokekstrakt stimulerer produktionen af fordøjelsessaft og funktionen af leveren og galdegangene. Dildekstrakt reducerer oppustethed, mens anisekstrakt understøtter fordøjelseskomfort og hjælper med at slippe af med følelsen af mæthed. Melissa har en gavnlig effekt på sundheden i fordøjelsessystemet og tarmene og reducerer også bøvser og nervøs spænding i maven og tarmene. Mælkebøtteekstrakt understøtter produktionen af galde og regenereringen af leverceller og væv. Det regulerer også fordøjelsen.
Laktose

Laktose

Laktose er naturligt mælkesukker. Det udgør 3,5%-5,0% af komælk og kan udvindes ved en filtreringsproces. Derefter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelserne opdeles efter sigte. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskellige partikelstørrelser, der er velegnede til flere anvendelser. Laktose er en af de bedste mejeriprodukter til fødevarer og foder på grund af sin milde smag, hvide farve og lave kalorieindhold. Dens billighed, lave hygroskopicitet og vandopløselighed bidrager til dens popularitet. Den kan bruges i produktionen af bagværk, konfekture og chokolade som smagsforstærker og sødemiddel. Laktose er en vigtig ingrediens i farmaceutisk og ernæringsmæssig brug.
Laktose

Laktose

Laktose er en af de bedste mejeriprodukter til anvendelser i fødevarer og foder på grund af sin delikate smag, hvide farve og lave kalorieindhold. Dens omkostningseffektivitet, lave hygroskopicitet og vandopløselighed bidrager til dens popularitet. Den kan anvendes i fremstillingen af bagværk, konfekture og chokolade som smagsforstærker og sødemiddel. Laktose er en vigtig ingrediens i farmaceutisk og ernæringsmæssig brug.